Știri

"Ziua Câmpului Sfeclei de Zahăr"

În data de 12 iunie în satul Mărăndeni, raionul Fălești, pe câmpul gospodăriei “Agropapuros”

a avut loc “Ziua câmpului sfeclei de zahăr” a companiei "Sudzucker Moldova".

 


 

 

 

     Seminarul expozițional a fost organizat pentru și în colaborare cu agro-partenerii și furnizori ai Sudzucker Moldova.

     Din moment ce noi, Elit Tehnica, am participat la evenimentele anterioare ale acestei companii, conform tradiției deja stabilite, nu am putut pierde un astfel de eveniment important pentru producătorii de sfeclă de zahăr.

 

 

     Am prezentat tehnica utilizată în mod activ în acest domeniu:

 

- semănătoare Kverneland Monopill cu 12 rânduri, cu care gospodăria-gazdă Agropapuros a semănat întreaga recoltă de sfeclă de zahăr în câmpul prezentat, unde  a avut loc evenimentul propriu-zis;

 

- încărcător frontal JCB 434S, pe care compania-organizatoare “Sudzucker Moldova l-a achiziționat recent și îl folosește intens în activitățile sale. Reprezentanții companiei susțin că sunt  foarte mulțumiți de mașină, deoarece acum reușesc să facă mult mai mult lucru - în decurs de 3 luni au reușit să lucreze cu acest JCB 434S mai mult de 1000 mc. și să economisească până la 25% din combustibil.

 

 

- încărcător telescopic JCB 531-70Agri - o variantă optimă, puternică și mai eficientă pentru fiecare fermă, care poate deveni un asistent indispensabil.

 

- de asemenea, a fost prezentat standul brand -ului Grimme, o companie care produce combine pentru colectarea de sfeclă, morcovi, cartofi și altele. Reprezentantul Grimme - Alexander Bischler, care a sosit la eveniment din Germania, a avut grijă ca fiecare persoană interesată să afle mai multe detalii despre aceste mașini puternice și inovatoare.

 

 

 

     Printre oaspeți, la eveniment a participat și reprezentantul mărcii JCB - Renat Askarov, care a explicat  și a arătat în practică avantajele mașinilor JCB.

    La finalul evenimentului, au fost organizate un concert, gustări și mese delicioase. Noi, la rândul nostru, le mulțumim tuturor celor care au vizitat standul Elit Tehnica și vă așteptăm la evenimentele următoare!