Știri

ELIT TEHNICA la TehAgroFest 2018

În comuna Tohatin, municipiul Chișinău, în perioada 14-16 iunie 2018, a avut loc prima ediție a expoziției agricole în câmp deschis “TehAgroFest-2018”,

unde s-au întrunit mai mulți producători și comercianți din sectorul agricol pentru a participa cu prezentarea echipamentului agricol

la primul eveniment de acest fel în Republica Moldova.


 

 

    Noi, Elit Tehnica, am prezentat la stand-ul nostru tehnică agricolă de ultimă generație, cum ar fi: plug Kverneland RN100, semănătoarea Kverneland U-Drill 5000 plus, semănătoarea Kverneland Oprima TF Profi, precum și semănătoarea Great Plains 1205NT. Mai mult decât atât, unul dintre principalele avantaje ale acestui eveniment, a fost posibilititatea de a prezenta tehnica agricolă în proces de lucru direct în câmp, precum și rezultatul lucrului, care poate fi comparat pe loc în raport cu alți concurenți. Elit Tehnica, la rândul său, a prezentat în lucru multifuncționalul încărcător telescopic JCB 531-70 Agri de către invitatul special al companiei JCB din Ucraina - Renat Askarov, tractorul Massey Ferguson MF7726 împreună cu grapa cu discuri Kverneland Qualidisc 5000 și tractorul Massey Ferguson MF7624 împreună cu plugul Kverneland LD 4+1. Toate demonstrațiile au fost redate în transmisie directă din câmp pe pagina de Facebook - “Elit Tehnica”.

 

    În urma evenimentului, ne-am convins, că asemenea formă de interacțiune între compania furnizoare de echipament tehnic și producătorii agricoli, are un efect sporit în condiții de câmp, cei din urmă vazând rezultatul lucrului utilajului direct la fața locului, se pot convinge cum funcționează agregatele, dar și să primească consultații detaliate din partea specialiștilor noștri referitor la procesele tehnologice și tehnica aflată în lucru. Este de remarcat importanța legăturii interactive, deoarece producătorilor agricoli li se oferă posibilitatea să adreseze întrebări și să primească răspunsuri detaliate și argumentate privind procesul tehnologic, de ce anume acest, dar nu alt tip de agregat are o utilizare optimală în condițiile tării noastre și de ce anume acest agregat a fost selectat și propus agricultorilor Moldovei.

 

   Astfel, în așa mod participăm la succesul clienților noștri, cât și a întregii țări în ansamblu. Sperăm cât mai curând să ne revedem la alte evenimente agricole cu noi idei și tehnică inovațională.