• Știri
  VIDEO. Administrarea corectă a îngrășămintelor și automatizarea activității întreprinderii – prezentate de Elit-Tehnica și SAS

  Fermieri din întreaga țară, interesați de implementarea tehnologiilor moderne, s-au reunit în cadrul evenimentelor organizate în nordul (Bălți) și sudul (Comrat) Republicii Moldova.

 • Știri
  ELIT TEHNICA la TehAgroFest 2019

  În comuna Tohatin, municipiul Chișinău, în perioada 13-15 iunie 2019, a avut loc a doua ediție a expoziției agricole în câmp deschis “TehAgroFest-2019”, unde s-au întrunit mai mulți producători și comercianți din sectorul agricol pentru a participa cu prezentarea echipamentului agricol la al doilea eveniment de acest fel în Republica Moldova.

 • Știri
  Tractorul Fastrac 8330

  JCB FASTRAC rămâne unic ca fiind unul dintre cele mai inovative, productive și distinctive tractoare la nivel mondial !

Citiți toate știrile
 • Иван Гайдарлы, «Agro-Ilici» SRL

  Noi semănăm cu 1300F practic toate culturile neprășitoare: rapiță, mazăre, orz, grâu și sunt foarte mulțumit.

 • Евгений Адама "Roua Piersicului" SRL

  Мы остановили свой выбор на сеялке Kverneland Optima, так как она идеальная.

 • Constantin Putregai, "Glia" CAP

  О маневренности JCB 531-70 Agri в нашем хозяйстве ходят легенды. Даже не знаю как мы без него справлялись.

Elit Tehnica

cu noi ești mereu cu un pas înainte!

Sântem o companie ce se dezvoltă rapid. Printre obiectivele de bază ale companiei se numără nu numai asigurarea gospodărilor cu tehnică modernă, fiabilă, de înaltă calitate de la renumiții producători mondiali, dar și serviciile de deservire tehnică. La dispoziția clienților este pus propriul depozit de piese de schimb. Serviciul de logistică a companiei este orientat către livrarea tehnicii către cumpărător în cel mai scurt timp posibil. 
    Compania "Elit-Tehnica" este dealer oficial exclusiv a tehnicii JCB, Kverneland și Hardi are statut de parteneriat cu furnizori de mașini și echipamente agricole, cum ar fi: Great Plains, Petcus, Capello, Trimble, și altele. În prezent, compania dispune de specialiști buni în domeniu, fiind gata în orice moment să consulte clienții și să-și împărtășească experiența în implementarea de soluții individuale.
    Noi oferim clienților noștri întreaga gamă de servicii privind alegerea tehnicii și echipamentelor agricole necesare tehnologiilor aplicate în parte, precum și o serie de lucrări complexe pe garanție și post-garanție deservirii tehnicii. Fiecărui client "Elit-Tehnica" i se asigură o abordare individuală asupra tehnicii și deservirii calitative în timp.
   Astăzi, pe lângă sediul central din Chișinău, compania dispune de un modern centru de deservire tehnică în raionul Dondușeni, satul Tîrnova. Vă invităm la o colaborare - vă puteți convinge personal de calitatea și nivelul serviciilor furnizate. O abordare individuală cele mai bune prețuri și condiții flexibile de finanțare - garantate!