Branduri

Branduri

La sfârșitul anului 2012, compania «Elit-Tehnica» a devenit distribuitorul oficial al companiei Great Plains în Moldova.

Ceea ce a început în 1976 ca o afacere mică, cu un singur angajat, acesta s-a transformat acum într-o companie solida, axată pe dezvoltare continuă, care oferă o gamă largă de tehnică agricolă. Semănători, instrumente de cultivat verticale sau tradiționale - mereu avem ceva de oferit. Great Plains - o companie privata cu sediul in Kansas, Statele Unite ale Americii, 4 birouri în America de Nord și patru filiale internaționale care susțin dealerii și clienții Great Plains din întreaga lume. Great Plains vinde produsele sale în 40 de țări, marca Great Plains este larg cunoscută pentru produsele sale inovatoare, cultivare verticală și porumb semănat în rânduri duble.

Great Plains are la bază o cercetare amplă și dezvoltare, experiență de inginerie și personalul tehnic care cunosc multe despre agricultură. În plus, o proporție semnificativă a profitului este reinvestit în extinderea și modernizarea instalațiilor de producție, care astăzi este de 111 000 m2 de spațiu industrial modern. Great Plains are suficientă experiență, finanțe și determinarea de a prelua conducerea în producția de cele mai recente tehnologii de utilaje agricole. Anii de experiență arată că soluțiile oferite de Great Plains, crește productivitatea și profitabilitatea agriculturii din întreaga lume.

Companie înființată în 1945, JCB produce peste 200 de modele de mașini în uzine industriale situate în Regatul Unit, SUA, India și America de Sud.

Astăzi, succesul în care există întreprinderi depinde în mare a capacității unui consumator de produse satisfăcătoare de produse. În viitorul apropiat, succesul va avea capacitate de producție a unui consumatorilor de depozitare. Baza succesului JCB a fost întotdeauna disponibilă pentru o investigație în inovare, pentru o îngrijire a consumatorilor tehnologie care poate fi ocupată mai bine de sarcini celebre mai dificile.

Distribuirea tehnicilor agricole JCB în Moldova a început să câțiva ani, iar fermierii moldoveni au reușit deja să încerce cea mai mică calitate și să fiabilități un JCB mic.

Trimble - este recunoscut ca lider în domeniul tehnologiilor avansate de poziționare. Timp de peste 20 de ani, eforturile inovatoare ale companiei în promovarea GPS-ului au făcut numele Trimble sinonim cu conducerea tehnologică.

Sistemul de conducere automată pe baza navigației GPS este o tehnologie avansată din punct de vedere tehnic și avantajoasă din punct de vedere economic dezvoltată pentru mașini agricole moderne. Cea mai eficientă utilizare a sistemelor automate de conducere în combinație cu mașinile cu mătură largă. Componentele acestor sisteme sunt EZ-Guide 250, CFX-750, FMX, TMX-2050, propulsoare EZ-Steer, EZ-Pilot și Autopilot.

Sistemele de conducere automată permit:

- permite conducerea pe linii drepte și curbe în același timp;
- minimizarea defectelor, suprapunerea și distanțarea cap la cap;
- efectuarea muncii pe teren mai rapid, mai precis și mai sigur;
- reduce oboseala operatorului;
- reducerea costurilor pentru semințe, îngrășăminte, produse chimice și produse petroliere;
- permite să lucreze noaptea și în condiții de vizibilitate redusă;
- reducerea costului lucrării unui hectar, reducerea costului produselor finite.

Caracteristicile cheie ale sistemului sunt:

- posibilitatea de a îmbunătăți și a conecta opțiuni suplimentare;
- posibilitatea instalării la o gamă largă de mașini agricole;
- selectarea parametrilor individuali unității și a echipamentelor de tracțiune;
- posibilitatea conectării la serviciul corecțiilor diferențiale pentru creșterea acurateței poziționării;
- conservarea datelor pe secțiunile procesate ale câmpului.

Kverneland a fost fondată în 1879. Astăzi grupul de companii Kverneland are opt fabrici în șapte țări. Grupul Kverneland a unit patru mărci mondiale - Kverneland, Accord, Rau și Taarup. O gamă largă de produse din grup include echipamente pentru recoltarea culturilor furajere și a echipamentelor de distribuire a furajelor, pluguri, cultivatoare, sisteme de semințe, pulverizatoare și mașini de împrăștiere a îngrășămintelor. În ultimii ani, Kverneland a lucrat intens pentru a actualiza linia de produse existentă și a crea noi produse inovatoare. Un exemplu impresionant este terminalul ultramodern IsoMatch Tellus cu software-ul revoluționar pentru agricultura de precizie GeoControl.

Datorită"Elit-Tehnica", Moldova a devenit una dintre primele țări din Europa și prima din CSI, unde aceste soluții high-tech au fost livrate și implementate. Kverneland astăzi este unul dintre cei mai mari parteneri ai companiei "Elit-Tehnica" cu cea mai lungă istorie de cooperare. Astfel, produsele Kverneland ocupă poziții de lider în segmentele lor de piață și cu încredere să privească perspectivele de lucru în Moldova.

Elit-Tehnica are o colaborare cu Kverneland din 2009. Rolul decisiv în alegerea noastră privind parteneriatul a fost, în primul rând, relațiile de prietenie bine formate la acel moment. Parteneri de încredere, responsabili care cunosc bine piața sunt factorul principal al succesului în afaceri. Acest tip de cooperare aduce plăcere, deoarece ambele părți se înțeleg perfect. Fiecare angajat al companiei "Elit-Tehnica" își cunoaște perfect misiunea și îndeplinește toate funcțiile care îi sunt atribuite cu demnitate. "Kverneland" este un brand cunoscut în întreaga lume. Tehnica Kverneland sa dovedit a fi apreciată în multe țări ale lumii, datorită nu numai designerilor sau specialiștilor individuali, ci și nivelului ridicat de profesionalism al întregii echipe Kverneland.

Republica Moldova este o piață importantă și strategică pentru noi. Și ne vom strădui împreună cu Kverneland să menținem nivelul înalt de competență al tuturor specialiștilor acestui brand.

 

Crearea primului utilaj pentru curățarea semințelor în 1852,  a fost un eveniment semnificativ pentru întreaga agricultură de la compania PETKUS. În acel an, a fost pusă baza pentru munca pe cea mai importantă sarcină din lume, care a jucat un rol foarte important în dezvoltarea agriculturii: reducerea pierderilor de după recoltare, precum și îmbunătățirea calității semințelor de cereale prin utilizarea tehnologiei moderne. Deoarece tehnologiile de prelucrare a semințelor și cerealelor servesc ca bază pentru a asigura cu produse alimentare toată populația lumii.

Compania PETKUS știe că poartă o mare responsabilitate în domeniul agriculturii - și, prin urmare, pe steagul companiei poate fi citit sloganul, care a devenit și motto-ul : „Semințe sănătoase. Culturi sănătoase. »(«Strong Seed. Healthy Grain»)

Lunga tradiție a companiei PETKUS și care vizează activitatea de afaceri pe termen lung, confirmă legătura fundamentală cu industria noastră și reprezintă realizarea principiului dezvoltării durabile. Accentul principal al activităților vizează promovarea inovării și furnizarea de soluții tehnologice de înaltă calitate, cu care clienții ating scopurile lor.

Întreprinderea transnațională Hardi a fost înființată în 1957. În prezent este lider mondial în producția de stropitoare, pe care le furnizează în peste 100 de țări. Principala misiune a companiei Hardi constă în dezvoltarea și diseminarea unei agriculturi eficiente și de încredere, cu accent pe protecția culturilor, precum și susținerea producției de alimente de calitate și ecologice. Utilizarea mai eficientă a pesticidelor, asigurată de utilizarea stropitoarelor Hardi, conduce la economii tangibile pentru agricultor și, în același timp, nu afectează mediul.

Distribuirea stropitoarelor Hardi în Republica Moldova a început în 2006 de către compania "Raiz-Moldova", iar astăzi acestea sunt continuate cu succes de către compania "Elit-Tehnica".