Știri

ELIT TEHNICA la Moldagrotech ( toamna ) 2018

      În perioada 17.10.2018 - 20.10.2018 a avut loc expoziția internațională specializată de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial, ediția a XXXV-a, Moldagrotech.

                              

              

 

  Vizitatorii au avut posibilitatea să cunoască toate detaliile referitor la tehnica dorită, precum Kverneland, Trimble, Great Plains și JCB. Performanță, putere, calitate își au aportul său în definirea brandului. Noi avem scopul de a implimenta pe piața națională tehnologie modernă cu capacitatea impunătoare de lucru pentru a ajuta sectorul agronomic și un aport puternic în dezvoltarea economică națională.

 

              

 

  Noutatea Anului 2018 fiind tractor Fastrac 8330 care a fost pentru prima dată adus în Republica Moldova, având cea mai mare putere și ajungând la circa 80 km/h. 

  • Singurul tractor cu suspensie permanentă.
  • Noua cabină command plus este cea mai spațioasă cabină de pe piață, oferind confort, vizibilitate și ergonomie neegalat. Veți simți diferența de îndată ce urcați în cabină.
  • Cel mai bun Grup motopropulsorb și sistem de suspensie furnizează putere, cuplu și tracțiune de top pentru a face diferența în orice situație.
  • În mod similar tuturor ecranelor tactile colorate, seria FASTRAC a fost concepută să pună la dispoziție operatorul toate funcțiile principale de cotrol.

 

             

 

  Cu mândrie am prezentat tractorul nostru mult stimatului Secretar general de stat, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului ( MADRM ), președinte al Comisiei, Iurie UȘURELU.

 

 

            

 

  Reprezentantul JCB domnul Sergey Sheludko nea onorat cu prezența oferind toate informațiile, argumentând de ce anume brandul JCB este numărul I, după criteriile calitate, putere, și cel mai important inovație.

 

 

           

 

  Ne mândrim cu echipa Elit - Tehnica care au răspuns la toate întrebările clienților noștri, oferindui informații necesare și motivândui să achiziționeze tehnica care îi va oferi cele mai bune rezultate. Permanent cu un pas înainte, cu cele mai bune noutăți, cu viziuni clare și încredere în ziua de mâine.

 

           

 

  Dispoziție bună, venim în întâmpinarea clienților noștri oferindui cele mai bune oferte. Astfel au fost atinse rezultatele la maxim în perioada expoziției Moldagrotech, fiind vizitați și de cei mici. Vrem să motivăm vizitatorii noștri mici dat fiind faptul că viitorul agricol e în mâinele lor.

 Cele mai bune rezultate le poți obține cu oameni de încredere și tehnică de înaltă calitate. Compania Elit - Tehnica vă garantează, aici găsiți totul de ce aveți neovie.

 

          

 

       Performanță, încredere, inovație, putere, împreună cu Elit - Tehnica.