Știri

ELIT TEHNICA la TehAgroFest 2019

În comuna Tohatin, municipiul Chișinău, în perioada 13-15 iunie 2019, a avut loc a doua ediție a expoziției agricole în câmp deschis “TehAgroFest-2019”, unde s-au întrunit mai mulți producători și comercianți din sectorul agricol pentru a participa cu prezentarea echipamentului agricol la al doilea eveniment de acest fel în Republica Moldova. 


 

  Elit-Tehnica ca dealer exclusiv a brandurilor JCB și Kverneland și de data aceasta vine cu noutăți pentru expoziție. În premieră la eveniment pentru fermieri a fost adus cel mai puternic tractor JCB Fastrac 8330 cu 350 c.p. Tractorul este unical în felu său, având o repartizare a greutății 50 la 50 ceea ce îi permite contact mai bun cu solul pentru a pune toți cei 350 c.p mai eficient în lucru. Suspensia tractorului este și ea una unicală, care permite să efectueze orice lucrare în câmp mult mai rapid și mai sigur.

  Diferența care o face de alte modele de tractoare este rapiditate, siguranță, comoditate și confortul de operare ceea ce face ca lucru în câmp să fie mai ușor mai operativ și mai calitativ . Cabina este amplasată în centrul tractorului ceea ce îi dă o vizibilitate mai bună iar interiorul cabinei fiind la cel mai înalt nivel de operare.

Datorită cutiei de viteză automat Vario face ca tractorul să fie mult mai universal într-o gospodărie atât în câmp cât și pe traseu.

 Compania JCB a elaborat noul tractor Fastrac 8330 pentru gospodăriile care vor mai mult decât un simplu tractor, care pun accent pe productivitate economie și confort.

 

 

                     

 

  Vrem să le aducem mulțumiri pentru susținerea din partea companiei JCB și Kverneland care ne-au ajutat să prezentăm produsele la cel mai înalt nivel, au putut răspunde la toate întrebările fermierilor, și care au dat dovadă că compania JCB și Kverneland sunt mereu alături de parteneri și gospodăriile agricole. 

 

 

                    

 

  Compania Elit-Tehnica a prezentat încarcatoarele telescopice JCB, două modele 531-70 și un model 541-70. Fiind o mașină universală care stă în lucru tot anul împrejur, poate să înlocuiască numărul de lucrători considerând faptul că avem lipsă de forțe de muncă, și la care în asortiment sunt atașamente fiind atât pentru companii agricole cât și companii zootehnice. Cele mai cunoscute produse Kverneland pentru tractorare 300 c.p. Am venit cu cele mai bune pluguri Kverneland RN și LD, Qualidisc Pro 6000 T, gama de distribuitoare EL, CL și distribuitor tehnologizat TL Geospread pentru o muncă mai ușoară în câmp și cultivator TLD.

   Trei zile cu soare și voie bună am prezentat cea mai bună și inovativă tehnică, arătându-le în lucru, răspunzând la toate întrebările și întelegând faptul că cea mai bună alegere de a prezenta tehnica este de a o demonstra în câmp deschis.