Știri

Expoziție Moldagrotech ( Spring )

   În perioada 13-16 martie 2019 a avut loc ediția XXXVI a expoziției Moldagrotech la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo, unde noi, Elit Tehnica, am participat în mod tradițional.


 

 

  Primăvara când reînvie natura noi venim cu tehnologii performante, utilaj agricol pentru o roadă mai bogată și un an mai bun. Pentru noi e important ca tehnica de care are nevoie un agricultor să fie de o calitate corespunzătoare, precizie înaltă , ușor în operare și intervenții minime în deservire. Tehnică fiabilă pentru un nou an agricol.

  În această primăvară am prezentat JCB cu care deja piața Republicii Moldova s-a familiarizat și am demonstrat cu certitudine că încărcătorul telescopic JCB este primul ajutor în fiecare gospodărie.

                                                           

 

  Ne mândrim cu semănătoarea Optima TF Profi care a luat Locul I în concursul “ Util pentru Moldova” și la finele expoziției a plecat la clientul nostru în gospodărie.

  Optima TF Profi este recomandarea pe care Elit-Tehnica o face ferimierilor ce caută performanțe ridicate. Respectiv putem spune cu fermitate că tehnica pe care o avem în portofoliu nostru de produse, dețin standarte Europene, perfect compatibilă pentru solurile noastre și un ajutor pe măsură.

 

                          

                        

 

  Am prezentati și Stropitoarea Hardi Ranger care este un lider în clasa sa, oferind o gamă largă de funcții diverse.

  Forma geometrică bine gândită al rezervorului și ramei asigură stabilitate și durabilitate. Componentele unice garantează cea mai bună performanță și durabilitate.

 

 

                     

                     

                     

 

  În premieră la expoziția de primăvară Moldagrotech am prezentat gama largă de atașamente pentru încărcător telescopic JCB. Lopată pentru zăpadă care este un lucru de neînlocuit în perioada rece a anului. Săpător, lame de buldozare, căuș și multe alte atașamente care soluționează orice problemă fără nici o greutate.

 

 

                     

 

                                 

 

                    


 

 Cu tehnică performantă dăm startul sezonului agricol !!