Știri

Semănătoarea Optima TF Profi

logo

  Optima TF Profi, semănătoarea de precizie

 

 Kvernelanad Optima TF Profi 8R este o semănătoare de precizie pentru culturile de primăvară de ultima generație cu control electric. Optima TF Profi este recomandarea pe care Elit-Tehnica o face ferimierilor ce caută performanțe ridicate. Semănătoarea are o structură compactă, iar cadrul tractat cu 8 rânduri cu secții Optima HD e-drive II cu disc este dotat cu un rezervor pentru îngrășăminte de 2000 litri. Faptul că semănătoarea nu necesită cerințe ridicate de putere doar de 100 c.p. prezintă un avantaj impunător și mașina fiind capabilă să semene și până la 5 ha/oră.

 

                

  1. Necesar redus de putere la tractor doar 100 c.p.
  2. Lățimea de transportare doar 3m.
  3. Performanțe ridicate de până la 5h pe oră.
  4. Precizie înaltă de amplasare a seminței.
  5. Varietate mare de culturi pentru semănat.
  6. Se integrează în sistemul a agriculturii de precizie.
  7. Simplă în operare și reglare.

               Optima TF Profi

 

IsoMatch GEOCONTROL, împreună cu sistemul electric pentru semănare de precizie este un pas important către reducerea de costuri. Aceste utilaje sunt echipate toate cu tehnologie ISOBUS care, cu ajutorul terminalului IsoMatch Tellus, pot fi controlate cu ușurință.

 

                geocontrol

 

Fiecare element de semănare acționat electric al semănătorii, împreună cu sistem GPS și GEOCONTROL, este pornit și oprit automat exact în momentul oportun, asigurându-se astfel că nu exsistă suprapuneri cu orice alt rând deja însemânțat. Această soluție este extrem de utilă, în special pe câmpurile având formă triunghiulară sau neregulată.

 

               logo