Tractoare

Fastrac 8330

Singurul tractor cu suspensie permanentă. Aceasta reprezintă încă o caracteristică unică care ne diferențiază.

1. Dacă nu ați avut niciodată ocazia să conduceți un tractor Fastrac, nu puteți aprecia modul confortabil din timpul deplasării pe câmp sau pe șosea.

2. Cabina montată pe mijloc, suspensie permanentă cu specificații superioare vă oferă o experiență de deplasare unică.

3. Suspensie spate activă răspunde rapid în cazul unei sarcini suplimentare cum ar fi un accesoriu montat în spate sau pe puntea spate. Acest lucru menține garda la sol și stabilitatea. Posibilitatea de a adăuga o greutate de până la 1600 kg pe puntea spate îmbunătățește tracțiunea chiar și pe teren moale.

4. În partea din față, arcul elicoidal puternic și suspensia cu amortizoare a punții față contribuie la experiența de deplasare unică a Fastrac.

5. Cu toții știm că suspensia de pe osia față îmbunătățește tracțiunea prin eliminarea vibrațiilor de volan. Eii bine, acest lucru este valabil și pentru suspensia de pe osia spate. Acest reprezintă un motiv pentru efortul de tracțiune excepțional generat de pneurile tractorului Fastrac.

6. Dinamica vehicului înseamnă stabilitate sigură în vibrație și linii drepte, indiferent dacă transportați accesorii montate către următoarea lucrare sau remorcați o remorcă, distribuitor sau cisternă.

Технические характеристики

ДВИГПТЕЛЬ

Двигатель  -  AGCO Power 8.4 WF

Номинальная мощность  -  249/335 кВт/л.с.

Макс. Мощность  -  350 л.с.

Кол цилиндров  - 6

Макс.крутящий момент при 1500 об/мин  - 1450

ТРАНСМИССИЯ

Тип   -  2  диапазонная бесступенчатая коробка передач

 Режим работы  -  6

 ПОДВЕСКА

Передняя: Пружина и амортизатор               

Задняя: гидроцилиндр одностороннего действия, 45 мм.