Servicii

Servicii

   Procurarea tehnicii este doar etapa iniţială a colaborarii. Tot mai des agricultorii atrag atenţia la calitatea deservirii companiei şi nu în ultimul rând la volumu şi accesibilitatea stocului de piese deţinut la depozit. Elit Tehnica se mândreşte cu activitatea şi principiile angajaţilor săi.

 

   Ca scop, pentru o funcționare îndelungată a tehnicii şi utilajului agricol dar şi pentru a susţine clienţii noştri,  Elit Tehnica oferă o un spectru larg şi calitativ de servicii pentru brănd-urile: JCB, Kverneland, Hardi, Massey Ferguson, Great Plains și altele.

 

             

 

   În prezent departamentul de deservire tehnică este format din 15 angajaţi. Datorită parcului mobil de automobile ce este dotat cu cele mai moderne echipamente necesare tuturor tipurilor de lucrări, înaltul profesionalism pe care îl deţin inginerii şi deasemenea a sortimentului larg a pieselor de schimb ce sunt stocate la depozitul companiei. Toate solicitările efectuate de către agricultori pentru efectuarea oricărui gen de serviciu sunt executate rapid, calitativ şi în termini. Noi atragem o atenţie deosebită calităţii deservirii, fiindcă apreciem fiecare client. 

   Una din sarcinile importante a deservirii, este pregatirea operatorilor în gospodării pentru o exploatare corectă şi calitativă a tehnicii procurate  — echipa noastra ofera tot spectrul de servicii, instruiri şi consultare a operatorilor maşinilor agricole cu deplasarea în orice punct a Moldovei .

 Avantajele serviciului tehnic Elit Tehnica:

 Nivel înalt de pregătire a inginerilor la uzinele producătoare: Hardi în Danemarka; Kverneland în Germania, Olanda, Norvegia; Trimble în Olanda; JCB în Anglia;

 

     

   Echipa de deservire a companiei  Î.M.«Elit-Tehnica» S.R.L., efectuează o gamă largă de servicii complexe cum ar fi: darea în exploatare a celor mai sofisticate tehnici şi utilaje agricole, petrecerea treningurilor cu operatorii care au în dotare tehnică performantă, punerea la păstrare a tehnicii pe timp de iarnă, determinarea pieselor uzate, diagnosticarea şi testarea, reparaţia, deservirea tehnica, suport tehnic.